Hvem er jeg

Jeg hedder Christian Alstrup, og du kan kontakte mig på mobil +45 21 62 40 22 eller mail ca@alstrup-vision.dk

…men hvem er jeg egentlig?

Det er jo et godt spørgsmål at stille sig selv, og svaret på det ændrer sig givetvis løbende i sit liv.
Men den korte version er, at jeg er gift med Lissi, bor i Gjellerup ved Herning, og vi har tilsammen 4 dejlige børn, hvoraf de 3 forlængst er flyttet hjemmefra.

Jeg driver min egen konsulent-virksomhed med fokus på

  • Strategiudvikling
  • Organisationsudvikling
  • Lederudvikling
  • Coaching, sparring og mentoring
  • Bestyrelsesarbejde

Min tidligere erhvervskarriere byder på en række forskellige opgaver, som egentlig startede med en IT-uddannelse i 1985. Siden har jeg arbejdet i følgende virksomheder:

  • Bankernes Datacenter i Herning, hvor jeg indtil 1991 løste opgaver som programmør og projektleder
  • BEC i Herning, hvor jeg indtil 2005 løste opgaver som projektleder, afdelingsleder samt diverse chef-jobs indenfor Softwareudvikling, Forretningsudvikling og Organisationsudvikling
  • MidtFactoring (nu Coface), hvor jeg indtil 2007 var underdirektør med ansvar for Forretningsudvikling, strategiudvikling, HR og IT
  • Udviklingskonsulenterne, hvor jeg indtil 2009 var chef-konsulent og løste en række opgaver for forskellige virksomheder indenfor strategi, organisation og ledelse.

Min uddannelsesmæssige baggrund er – udover en lang række kurser inden for projektledelse og ledelse – en HD-Organisation fra 1994, en Executive MBA i Forandringsledelse fra 2004, og en konsulentuddannelse i 2005.

Jeg er som person værdistyret og nogle af de væsentligste egenskaber, der kendetegner mig er

Ambitiøs
Jeg er målrettet og et konkurrencemenneske, der gerne vil gøre det lidt bedre end konkurrenterne

Resultatorienteret
Jeg føler et naturligt drive efter at levere resultater, der lever op til omverdenens forventninger – og gerne lidt til.

Struktureret
Mine arbejdsmetoder er oftest struktureret, selvom jeg også trives godt i kreative og eksperimenterende rammer. Mine analytiske evner har jeg anvendt og udviklet gennem mine mange år i IT-branchen og i de mange projekter, som jeg har stået i spidsen for.

Ærlig og loyal
Jeg er af natur et ærligt menneske, og sætter denne egenskab meget højt. Jeg går ikke på kompromis med ærligheden, selvom jeg på den anden side heller ikke mener, at alt skal siges. Ytringsfrihed er en god ting, men ytringsansvarlighed er mindst ligeså væsentligt. Situationsfornemmelse er een af mine styrker, og ligeledes evner jeg at være loyal overfor aftaler, retningslinier og mål

Involverende og nærværende
Jeg tror på involvering, og at involvering skaber motivation. Min personlige stil er proaktiv, synlig og empatisk, og min konfliktstil er kompromissøgende. Mennesker omkring mig har tillid til mig, såvel personlig som fagligt.